If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спорен въпрос ! Виж че през ден менят цените /и то все на горе/ , така че побърэай с ремонта . Или извади крушката да не те дразни /и без това и тя не работи коректно/
отидох и си купих за 10 лева от жигила направих му преход от 12 мм на 10мм и работи без грешка ,поне до сега.В един магазин на александраауто оригинален ми казаха цена от която ми се завъртя свят,в маг. ''кьосер'' казаха 67 лв.-немски някакъв.
Въведено в експлоатация във форума от мен.Скоро няма да ти се развали.Моя си бачка вече 6г.
Да попитам по темата, че и при мен този датчик не работи.
Тази схема от 16V моторите ли е? Като гледам горе капака на главата, май е от стария ТС. :-/
На 16V моторите, на същото място ли се намира този датчик както на схемата? /Моя мотор е 2.0 ТС 16V/
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp poweredby ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Моя за налягането днес го монтирах.Взех от ЛАДА... на стругар... и го завих...взе,че си работи На покой (1000об) седи на 4 бара.Скоро ще сменя и този за температурата.
П.П днес си смъквах единия апарат отзад на спирачките (дискови) .... после го сложих и като тръгнах ABS-a ми светна и не изгасна повече.Възможно ли е няква грешка да е отчел.Колата пък не бях я давал на контакт докато апарата беше свален.От какво може да е ?!?!
Comment